به گزارش روابط عمومی استانداری؛ احمد علی موهبتی در سمینار فرمانداران استان که با موضوع انتخابات در سالن اجتماعات استانداری برگزار گردید؛ با اعلام آمادگی کامل همه دستگاه های برگزار کننده انتخابات استان، اظهار داشت: تمامی امکانات استان برای برگزاری انتخابات سالم بسیج می شود.
وی افزود: خدمات دستگاه های اجرایی باید به گونهای باشد که حضور باشکوه مردم را در انتخابات به همراه داشته باشد.
استاندار؛ حضور کاندیداها با سلایق مختلف را یکی دیگر از عوامل گسترده حضور مردم در انتخابات دانست و گفت: برای آیندهای بهتر لازم است مردم حضور فعال در انتخابات داشته باشند.
موهبتی افزود: پیروزی در انتخابات زمانی محقق می شود که بیشترین میزان مشارکت را شاهد باشیم و سمت و سوی انتخابات باید به سمتی برود که پس از مشارکت حداکثری مردم، همه کاندیداها خود را پیروز انتخابات بدانند.
وی با بیان اینکه برخی افراد با القای تقلب وسیع، عدم بی طرفی فرماندار و هیئتهای اجرایی و اعضای شعب اخذ رای بدنبال نا امید کردن مردم و جلوگیری از حضور آنان در پای صندوق های رای هستند، تصریح کرد: فرمانداران باید این موضوع را به مردم اطمینان دهند که مجریان انتخابات امانتدار آرای آنان هستند و در کمال بی طرفی وظیفه برگزاری انتخابات را در فضایی کاملا سالم عهده دار هستند.