جواد سالارزهی روز سهشنبه در نخستین کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات ستاد انتخابات سیستان و بلوچستان اظهار داشت: حضور حداکثری مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی باید مدنظر تمام مجریان انتخابات باشد.
مدیر کل روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان ادامه داد: با توجه به اینکه بسیاری از معادلات ایران اسلامی بر اساس میزان مشارکت مردم در انتخابات اتخاذ میشود بنابراین همه باید تلاش کنند تا انتخابات پیش رو پرشورتر از دورههای گذشته برگزار شود.
رئیس کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات ستاد انتخابات سیستان و بلوچستان گفت: تشویق و ترغیب مردم در انتخابات یکی از مهمترین وظایف این کمیته است بنابراین اعضای این کمیته باید بیشاز پیش در این رابطه تلاش و همت کنند.
وی تاکیدکرد: کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات ستاد انتخابات تاثیر بسزایی در حوزه افکار عمومی دارد به همین سبب باید اعضای این ستاد با بهره گیری از ظرفیتها و توانمندهای موجود زمینه مشارکت پرشور و گسترده مردم همیشه در صحنه استان را در انتخابات مجلس شورای اسلامی فراهم کنند.
سالارزهی اظهار داشت: آگاهی بخشی مهمترین اصل در حوزه انتخابات است تا مردم از حقوق اولیه خود در رابطه با انتخابات مطلع شوند.
مدیر کل روابط عمومی استانداری تصریح کرد: اتاقهای فکر دشمنان ایران اسلامی در پشت مرزها به طور گسترده در حال فعالیت هستند تا در بین مردم تقلب و مهندسی کردن انتخابات را القا کنند بنابراین کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات ستاد انتخابات نقش مهمی در خنثی کردن این توطئهی دشمنان دارد.
رئیس کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات ستاد انتخابات سیستان و بلوچستان گفت: رسانهها نقش بسیار مهمی در اطلاعرسانی قوانین انتخابات دارند باید کمیته ویژهای متشکل از دستاندرکاران رسانه های استان شکل گیرد تا با تلاش بیش از پیش مردم را از قوانین انتخابات به خوبی مطلع کنند.
وی ادامه داد: برخی از مردم از تخلفات انتخاباتی مطلع نیستند بنابراین رسانهها نقش مهمی در اطلاع رسانی قوانین و مقررات انتخابات برعهده دارند.
سالارزهی اظهار داشت: کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات ستاد انتخابات سیستان و بلوچستان تمام اطلاعیههای انتخاباتی صادر شده از سوی وزارت کشور را در اختیار رسانهها قرار میدهد تا از این طریق بتوان قوانین و مقررات انتخابات را به عموم جامعه اطلاع رسانی کرد.
وی ادامه داد: اطلاع رسانی درست و به موقع از تخلفات ناخواسته انتخابات توسط برخی افراد جلوگیری می کند زیرا ممکن است این افراد از قوانین انتخابات و نحوه تبلیغات اطلاعات درستی نداشته باشند.
رئیس کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات ستاد انتخابات سیستان و بلوچستان گفت: شرایط نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی باید از طریق رسانهها به اطلاع عموم مردم برسد.
وی بیان کرد: رسانهها بویژه خبرگزاری ایرنا قبل از شروع انتخابات مجلس شورای اسلامی با انجام مصاحبه با گروههای مرجع و تهیه گزارشهای مردمی اهمیت شرکت در انتخابات را تشریح و تبیین کند.
سالارزهی اظهار داشت: برخی از افراد در فضای مجازی ممکن است ابهاماتی را در رابطه با انتخابات مجلس شورای اسلامی مطرح کنند که رصد و پاسخگویی به این ابهامات از جمله وظایف رسانهها و کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات ستاد انتخابات است.
وی تصریح کرد: برخی از افراد ممکن است که تخلفات انتخاباتی را ندانند بنابراین قوانین انتخابات باید توسط رسانهها در جامعه اطلاع رسانی شود.
رئیس کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات ستاد انتخابات سیستان و بلوچستان گفت: جرائم ناشی از تخلفات توسط رسانهها باید اطلاع رسانی شود تا میزان این تخلفات کاهش یابد.
مدیرکل فناوری اطلاعات استانداری سیستان و بلوچستان نیز اظهار داشت: کسانی که وارد مبحث انتخابات میشوند ابتدا باید قوانین و آیین نامههای انتخاباتی را به طور کامل فرا گیرند.
رضا محمدی بیان کرد: مجریان انتخابات در سیستان و بلوچستان و کشور بر اساس قانون عمل میکنند و رعایت اصل بیطرفی از مهمترین ویژگیهای این مجریان است.
وی بیان کرد: سیستان و بلوچستان از جمله استانهایی است که در برخی از شهرستانهای آن انتخابات به صورت الکترونیکی برگزار میشود.
مدیرکل فناوری اطلاعات استانداری سیستان و بلوچستان گفت: برای برگزار شدن انتخابات به طور صددرصد الکترونیکی باید ۲۵ فرآیند به طور کامل اجرا شود.
وی بیان کرد: انتخابات در جمهوری اسلامی در یک شبکه امنی برگزار میشود و امکان تقلب و تخلف انتخاباتی در این شبکه وجود ندارد.