معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان اظهار داشت: آمریکا هرگونه مانع در مسیر اهداف شوم خود که همانا سیطره بر منابع و ثروت های ملی سایر کشورها است را تحمل نمی کند و به مقابله با آزادیخواهان و استقلال طلبان بر میخیزد.
علی زینیوند در حاشیه راهپیمایی یوم الله سیزده آبان در زاهدان ادامه گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، ایران پرچمدار و نماد مبارزه با زیاده خواهیهای آمریکا در دنیا قرار گرفت.
وی بیان کرد: با گذشت زمان هرچه انقلاب اسلامی ایران پیشرفتهتر و بالندهتر شده استقلال و عزت ایران افزایش یافته و به تناوب دشمنی دشمنان آن نیز افزون شده است.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان حضور مردم زاهدان در راهپیمایی ۱۳ آبان با ستودنی دانست و اظهار داشت: حضور مردم در راهپیماییها و شعارهای دشمن شکنانه آنان بیانگر آرمانخواهی، آزادی خواهی و استقلال طلبی و ظلم ستیزی شان است.
وی تصریح کرد: حضور پررنگ مردم در راهپیمایی ۱۳ آبان بویژه نسل جوان آن هم بعد از صدور بیانیه گام دوم انقلاب از سوی مقام معظم رهبری نشانگر روشن بینی و روشنگری نسل جوان در مقابل اهداف استعمارگری و سلطه جویی جهان غرب به ویژه آمریکا است.
تعداد بازدید :
۳۶۵
(دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۸)
۲۱:۱۸